Contact

Pentru orice informații și nelămuriri despre produsele noastre, sau pentru a stabili o întâlnire în București, ne puteți contacta

Intex Conect SRL  

CIF:18015942

J51/631/2005 Sediu social : Jud Calarasi , Oras Calarasi ,  str Eroilor nr 22

EMAIL: contact@vai.ro

TEL:  0724.90.26.82  (vodafone)     

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP. Ne gasiti la sectiunea operatori economici (participanti) cu urmatoarele date de identificare:

Denumire participant – Intex Conect S.R.L

Oras: Calarasi

Cod Unic de Inregistrare – 18015942

Tip – Ofertant

Pentru Saltele si Spuma Poliuretanica ( burete) colaboram cu producatori certificati OEKO-TEX

 

Trimite-ne un mesaj, răspundem repede:


4 Comments

 1. 11.10.2019
  Am cumparat o saltea din 2 straturi: un strat de burete cu densitate de 45 kg/mc de 12 cm grosime si un strat de 4 cm de spuma de memorie de 4 cm (fara husa).
  Am probleme cu coloana, dimineata sculandu-ma frecvent cu dureri.
  De 2 luni de zile, de cand dorm pe aceasta saltea, dimineata nu mai simt acele dureri de spate si intepeneala.
  Pot sa spun ca sunt multumit .
  Expedierea s-a facut in conditii bune, promt.
  Pretul a fost de 520 lei (la dimensiunile de 194 x 89 x 16 cm)
  O recomand celor care au probleme cu coloana.

 2. 25.05.2020
  Cumparati cu incredere, produsele sunt la calitatea afisata. Personal am cumparat produse de la aceasta firma si am fost foarte multumit. Reprezentantul mi.a oferit consiliere cu detalii de specialitate privind produsele pe care ulterior le.am comandat. Conform intelegerii am achitat factura in avans. Nu au fost probleme privind calitatea produselor si data livrarii, toate fiind in termenii intelegerii. Recomand tuturor.

 3. Având nevoie de niște burete la comandă pentru recondiționarea unor canapele, după căutări pe internet, m-am hotărât să comand buretele de la aceasta firma, fiind singurii de la care am primit toate informațiile necesare despre produse înainte de a fi comandate. Plata s-a făcut în avans, iar pentru cei care sunt sceptici în legătură cu acest mod de plată, țin să menționez că nu au fost nici un fel de probleme legate de livrare și calitate. Recomand cu încredere achiziționarea produselor de pe acest site.

 4. Am cumparat burete pentru o reparatie de canapea. Am gasit aici destule sortimente de burete (din punctul de vedere al duritatii) cu posibilitatea de a avea dimensiunea dorita. In alta parte nu am gasit asa ceva. Comunicarea a fost foarte buna atit in etapa de alegere-cumparare cit si de livrare (mi-a fost livrat la domiciliu). Cind voi avea nevoie de burete de calitate si pe masura dorita voi apela din nou la aceasta firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *